معرفی کشور ترکیه

همه چیز در رابطه با مهاجرت به ترکیه

معرفی کشور ترکیه

همه چیز در رابطه با مهاجرت به ترکیه

ترکیه کشوری کوهستانی، پرباران و سرسبز است که در همسایگی غرب ایران قرار داشته و به دلیل آب و هوای بسیار خوب و جلگه ‌ای و همچنین مکان ‌های جالب و دیدنی که دارد، سالانه تعداد زیادی مسافر از سراسر دنیا به آنجا سفر می‌کنند. ترکیه کشوری اوراسیایی است که بخش بزرگ کشور در جنوب غربی آسیا و خاورمیانه قرار دارد و جاذبه های توریستی بسیاری دارد.

  • ۰
  • ۰

با توجه به شیوع دوباره ویروس کرونا، وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه، کلیه اقامتگاه هایی که دارای بیش از 50 اتاق می‌باشند را ملزم به دریافت گواهی رعایت الزامات بهداشتی گردشگری از این وزارتخانه کرده است. در همین راستا، اصلاحیه بخشنامه «نظارت بر روند عادی سازی مکان های اقامتی»، به مراکز موردنظر ارسال شد.

این اصلاحیه که توسط محمد نوری اَرسوی امضا گردیده است، به تمامی ارگان ها مانند، وزارت بهداشت، اداره کل فرهنگ و گردشگری در 81 استان، اداره کل مدیریت استان و نیز اداره کل مدیریت شهری، ارسال گردید. این اقدام جهت جلوگیری از گسترش ویروس کووید-19 و نیز حفظ ایمنی مسافران و کارکنان این اقامتگاه ها صورت گرفته است.

بر اساس این ابلاغیه، مهمان هایی که از خارج کشور به ترکیه وارد شده اند و دارای کووید-19 می‌باشند، بایستی در اتاقی جداگانه در این اقامتگاه ها نگهداری شوند و هیچگونه تماسی با سایر مسافران نداشته باشند. همچنین، مهمان هایی که مبتلا به کووید-19 بوده و به همراه اعضای خانواده خود یا سایر اشخاص در یک اتاق اقامت می کنند، پس از دریافت اخطار کتبی و اطلاع رسانی لازم جهت اقامت در اتاق های جداگانه، ملزم به امضای تعهدنامه رعایت قوانین می باشند. در این خصوص، برای اسکان: مهمان های مبتلا به کووید-19 که نیاز به بستری در بیمارستان ندارند و همچنین اعضای خانواده و یا هم اتاقی های آن که هنوز به صورت قطعی مبتلا نیستند، اتاق های جداگانه ای براساس ظرفیت مکان اقامتی قرنطینه خواهندشد.

براساس این ابلاغیه به اماکن اقامتی، هر کدام از این اماکن موظفند که طبق جدول زیر، اتاق هایی را برای بیماران کرونایی خالی نگه دارند. لیست این تعداد بدین شرح می‌باشد:

  • 1 اتاق مجزا برای اقامتگاه های 50 اتاقه
  • 2 اتاق مجزا برای 51-100 اتاقه
  • 3 اتاق مجزا برای 101-150 اتاقه
  • 4 اتاق مجزا برای 151-200 اتاقه
  • 5 اتاق مجزا برای 201-250 اتاقه
  • 6 اتاق مجزا برای 251-300 اتاقه
  • 7 اتاق مجزا برای 301-350 اتاقه
  • 8 اتاق مجزا برای 351-400 اتاقه
  • 9 اتاق مجزا برای 401-450 اتاقه
  • 10 اتاق مجزا برای مکان های بالای 500 اتاقه

اتاق های ایزوله این اقامتگاه ها، بایستی حداقل تماس را با سایر اتاق ها داشته باشد و حدالامکان در یک طبقه قرار داشته باشند. چنانچه اقامتگاه ها امکان جداسازی طبقه مجزا برای اتاق های ایزوله را نداشتند، می‌توانند بیماران را با فاصله دو اتاق از مسافران عادی نگهداری کنند. مهمان هایی که در اتاق های مجزا اقامت می‌کنند، مطابق مدت قید شده در قرارداد، از اتاق های خود خارج نشده و همچنان می توانند از خدمات: غذا، نوشیدنی و نظافت اتاق، بهره مند شوند.

درخصوص پرسنل ارائه دهنده خدمات به مهمانان ایزوله نیز، پروتکلی تحت عنوان «پروتکل پرسنل بخش ایزوله» تهیه گردیده که در آن: شرایط کاری این پرسنل، هزینه های خدمات اضافی، تجهیزات حفاظتی، فاصله و شرایط نزدیک شدن به مهمان، قوانین نظافت و بهداشت شخصی قبل و بعد از ورود مهمان ها، تعیین و به امضا می رسد. علاوه بر این، کلیه آموزش های بهداشتی و نظافتی لازم برای زمانی که مهمانی در هتل ایزوله می‌گردد، به پرسنل ارائه و امکان اقامت آنها نیز محیا می گردد.

وضعیت بهداشتی کلیه پرسنل نیز به صورت دائم مورد بررسی قرارخواهدگرفت و استفاده از: ماسک، شیلد و لباس های یکبار مصرف حین ارائه خدمات و پس از آن برای پرسنل اجباری می‌باشد. همچنین حوله، ملافه و ظروف به کار رفته در اتاق های ایزولاسیون نیز پس از هر بار مصرف، تعویض و بصورت جداگانه از سایر اتاق ها جمع آوری شده و در دمای حداقل 60 درجه شست و شو خواهند شد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی