معرفی کشور ترکیه

همه چیز در رابطه با مهاجرت به ترکیه

معرفی کشور ترکیه

همه چیز در رابطه با مهاجرت به ترکیه

ترکیه کشوری کوهستانی، پرباران و سرسبز است که در همسایگی غرب ایران قرار داشته و به دلیل آب و هوای بسیار خوب و جلگه ‌ای و همچنین مکان ‌های جالب و دیدنی که دارد، سالانه تعداد زیادی مسافر از سراسر دنیا به آنجا سفر می‌کنند. ترکیه کشوری اوراسیایی است که بخش بزرگ کشور در جنوب غربی آسیا و خاورمیانه قرار دارد و جاذبه های توریستی بسیاری دارد.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه نان پواچا ترکی

در این مقاله از آیلاتیم با طرز تهیه یک نان فوق العاده آسون و خوش بافت در خدمتتون هستیم. نان پواچا ترکی، یکی از نان های سنتی کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری را دارد. این نان بسیار خوش بافت بوده و به راحتی قابل تهیه شدن می‌باشد. شما می‌توانید پواچا ترکی یا پوعاچا در نانوایی ها و بورکچی ها پیدا می شود، اما شما می‌توانید به راحتی در منزل خود این نان را تهیه کنید.

پواچا که در زبان فارسی به معنی بقچه است، خمیری بسیار نرم دارد که شما می‌توانید درون آن را با مواد دلخواه خود پرکرده و مورد استفاده قراردهید. بنابراین در این نان هیچ محدودیتی در شکل دهی و مواد داخلی آن نخواهید داشت.

برخی علاقه مند هستند که داخل این نان را با شکلات و برخی با پنیر و سبزی و سایر افزودنی های پر می‌کنند. اما در نهایت این شما هستید که تصمیم می‌گیرد داخل نان خود را با چه موادی پرکنید.

شما می‌توانید این نان خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید و در وعده صبحانه خود از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای ۳ الی ۴ نفر پواچا ترکی

  • ۳- ۴ پیمانه آرد قنادی
  • ۲ قاشق چایخوری خمیر مایه
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شیر یا آب ولرم
  • ۵- ۶ قاشق سوپخوری روغن مایع
  • ۲ قاشق مرباخوری شکر
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک

طرز تهیه پواچا ترکی

  1.  ابتدا خمیر مایه و یک قاشق از شکر را به شیر یا آب ولرمی که دست رو نسوزاند اضافه کرده و ده دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید.
  2.  کلیه مواد را درون یک کاسه ریخته و خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی هم زدن، خمیری به دست می آید که به دست تمیز نمی چسبد. در صورت چسبندگی می‌توانید کمی آرد به خمیر اضافه کنید.
  3. روی یک سطح آرد پاشی شده خمیر را با کف دست ورز داده و جمع کنید و مجددا سطح را کمی آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید. ده دقیقه به ورز دادن خمیر ادامه دهید.
  4. کاسه ای را چرب کنید و خمیر را در آن قراردهید و سپس دهانه ظرف را سلفون کشیده و با یک پتو روی آن را پوشانده و به مدت یک الی دو ساعت در مکانی گرم به آن استراحت دهید تا خمیر شما حجیم شود.
  5. پس از آن که خمیر به مدت یک ساعت استراحت نمود، مجددا آن را ورز دهید تا حباب های داخل خمیر از بین روند. سپس چانه های مساوی از خمیر برداشته و روی آن ها کاور بکشید تا به مدت 10 دقیقه استراحت کنند. سپس به کمک وردنه چانه های تقسیم شده را به اندازه دایره ای به قطر 10 سانتی متر باز کنید و روی خمیر را با کره کمی چرب کنید. سپس از قطر وسط خمیر را تا زده و دوباره رویه خمیر خود را به کمک برس چرب نمایید و تای آخر را بزنید.
  6. سپس با یک برس برروی نان ها، زرده تخم مرغ زده شده و یا شیر بمالید و نان را حدود بیست دقیقه در فر با دمای 180 درجه سلسیوس که از قبل گرم شده قراردهید.
  7. در نهایت پس از سرد شدن نان ها، به آرامی لایه های نان را باز کرده و در هر لایه به دلخواه پنیر، خیار و گوجه فرنگی، شکلات و هر افزودنی دلخواه خود را قراردهید.

نوش جان

  • ۹۹/۰۵/۰۲
  • aylateam teamayla

ترکیه

نان ترکی

نان پواچا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی